Доставките се извършват от куриерски фирми „Еконт Експрес“, като цената на услугата се определя според избрания начин на доставка и теглото на поръчаната стока.

Моля, при отправяне на поръчка за стоки и материали да имате предвид следното:

  • Всяка направена поръчка, количества, метри, цени и размери, както и данни за получател и адрес на доставка, се съгласуват и потвърждават с вас по телефона. Пристъпва се към подготовка на поръчката само след потвърждение. Ето защо стойността на поръчката не може да бъде калкулиране по време на вашата поръчка и преглед на количката.
  • Наш ангажимент е поръчаните материали да бъдат изпратени във възможно най-кратки срокове, за които ще бъдете уведомени при потвърждение на поръчката. Обикновено срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.
  • Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.
  • При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.

ВНИМАНИЕ:

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте посочили, ще получите имейл с номер на поръчка и цялата информация за нея.

ВАЖНО!

При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително да проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!

Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

Свържете се с нас на телефон: 0879122354, или ни пишете на имейл: sara97home@gmail.com, за да ни информирате за случая.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва sara97.com с изпълнение.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:

  • не е ползванa;
  • няма механични повреди;
  • с оригиналната си опаковка е и има търговски вид;
  • придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.

Съгласно законовите разпоредби (чл.57 от ЗЗП) клиентът не може да поиска връщане на стоката, когато това се отнася за изготвяне на изделие по параметри зададени от него. За повече информация моля, запознайте се с правата ви описани на страница:  ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ на нашия уебсайт.